Book Online

Rezerviši
2
Odraslih
0
Dece

Novosti o našoj kompaniji

Casa del Mare- mali hoteli u Bokokotorskom zalivu, proširuju svoj kapacitet ovog ljeta

Hotelska grupacija Casa del Mare ovog ljeta proširuje svoj kapacitet, obogaćuje svoju ponudu i slogan grupacije „Unique bay, unique hotels“ upotpunjuje za još jedan butik hotel na samoj obali mora. U Dobroti, na samo 4 km od starog grada Kotora krajem juna otvara se Casa del Mare Essenza, šesti hotel u nizu malih hotela Casa del Mare Montenegro. Kao i ostali butik hoteli novootvoreni hotel imaće mali broj broj soba, tačnije 10 soba-apartmana i krajnje personalizovanu uslugu. Ponuda hotela obuhvatiće restoran, otvoreni bazen kao i sopstvenu plažu gdje će gosti moći da uživaju u miru i privatnosti.

Naš hotel prvenac Casa del Mare Mediterraneo u Kamenarima je koji je otvoren 2009. godine je u fazi renoviranja i proširenja kapaciteta i ponude. Hotel se proširuje sa  8 soba-apartmana na ponudu od 17 luksuzno opremljenih soba – apartmana. Sa restoranom na terasi, spa i kongresnim centrom, kao i privatnom plažom, ovaj hotel će uskoro četiri zvjezdice zamjeniti sa pet.  Svečano otvaranje plaže duge 100 metara ispred hotela Casa del Mare Mediterraneo planirano je za sam početak jula. Uz zvuke morskih talasa na samom ulazu u Bokokotorski zaliv i naše uslužno osoblje, gosti će moći da se opuste uz masažu i raznovrsne koktele na plaži. Ukoliko požele da nastave svoj gastronomski užitak pored mora, restoran i plažni bar su spremili odličnu ponudu. Pice koje se spemaju po napolitanskoj recepturi u posebnim pica pećima, kvalitetni stekovi kao i ribe, rakovi i školjke činiće sastavni dio ove specijalne ponude.

Od ove godine u našu ponudu uvrstili smo i novi brend Hedera Residences koji predstavljaju dva apartmanska naselja rezidencijalnog tipa. Na samo 7 km od Herceg Novog u naselju Kumbor, nalazi se luksuzno apartmansko naselje sa 8 apartmana, parking mjestom i kafe bar lobijem. Svaki od apartmana ima pogled na more te gosti mogu da uživaju u zalasku sunca i predivnim pogledom na Herceg Novi i malo ribarsko naselje Rose. Smješteno u blizini i ostalih turističkih gradova – Kotora (30km), Dubrovnika (50 km) i Tivta (15km), ovo apartmansko naselje je odlična baza za obilazak tih destinacija, izbegavajući gradsku gužvu pri tom. Na samo 20 metara od Hedera Residences u Kumboru nalazi se veliki broj restorana sa lokalnom mediteranskom kuhinjom i predivnim pogledom na zaliv, kafe bar na pješčanoj plaži, kao i park sa igralištem za djecu. Drugo apartmansko naselje u okviru novoosnovanog brenda Hedera Residences nalazi se u  Morinju i sastoji od 27 luksuznih apartmana. Apartmani su sa jednom, dvije, tri i četiri sobe. Morinj, malo ribarsko naselje koje odiše istorijom i starim kamenim kućama locirano je tačno na pola puta izmedju starog grada Kotora (23 km) i Herceg Novog (21km). Na samo 3 minuta od plaže, prelijepo dekorisanom baštom, igralištem za djecu i bazenom,  ovo apartmansko naselje idealno je mjesto za porodičan odmor.