Book Online

Rezerviši
2
Odraslih
0
Dece

Casa del Mare - Mediterraneo

Boutique Hotel Casa del Mare se nalazi u Kamenarima, malom ribarskom mjestu u srcu Bokokotorkog zaliva, na samo nekoliko koraka od privatne plaze, ali ipak veoma nlizu popularnim turistickim destinacijama (Herceg Novi 12km, Kotor 16km, Budva 25km, Dubrovnik 54 km, Tivat airport 5km, Dubrovnik airport 36km ).

Casa del Mare ima 8 apartmana, svaki je klimatizovan i opremljen modernim, visokokvalitetnim namještajem, telefonom, LCD TV – satelitskim sistemom, internetom, mini barom, fenom, sefom i terasom sa pogledom na more. Posebnu specifičnost daje to što je svaka soba autentična i različita od svih ostalih.

Ispred objekta se nalazi parking za goste hotela, u prizemlju je luksuzni restoran internacionalne i mediteranske kuhinje, privatna plaza na kojoj gosti hotela mogu koristiti lezaljke i suncobrane besplatno, cafe i picerija na plazi, baldahini i prostor za masaze na samoj obali mora za one koji zele potpuni komfor .

Da Vaš boravak učinimo još ljepšim i zanimljivijim na raspolaganju su Vam usluge iznajmljivanja automobila, motora, jahti kao i mogućnost organizovanja izleta.

Boutique Hotel Casa del Mare je dobitnik prestizne nagrade WILD BEAUTY AWARD za najbolji mali hotel na crnogorskom primorju za 2010 godinu, TRIPADVISOR TRAVELERS CHOICE za 2014. i ponovo za 2015. godinu, VENERE TOP OVERALL RATINGS AWARD.

Galerija fotografija