Rezerviši
  • Casa del Mare Blanche
  • Casa del Mare Mediterraneo
  • Casa del Mare Amfora
  • Casa del Mare Mangata
  • Casa del Mare Vizura
  • Casa del Mare Pietra
  • Odaberite hotel
Dolazak
Odlazak
2 odraslih, 0 djece

Broj gostiju

Odraslih
Djece
Potvrdite

Odaberite datume

Casa del Mare Mangata

O hotelu

Najnoviji član porodice luksuznih butik hotela Casa del Mare, Casa del Mare Mangata hotel se nalazi na glavnom šetalištu u Budvi. Inspirisan Mangatom, vanvremenskom ljepotom mjesečevog odsjaja u vodi, ambijent hotela služi kao testament Crnoj Gori, njenim kontrasnim prirodnim ljepotamai stalnoj smjeni svjetla i tame, ljeta i zime, zelenila i naizgled krutih stjenovitih predjela koji su karakteristični za zemlju.

Dekor 24 hotelske sobe inspirisan je smirujućom, ali uzbudljivom vibracijom Mediterana, a dizajnirane su da pruže osećaj modernog utočišta. Ulaz u hotel je u sjenci senzualne flore koja je reprezentativna za okolnu prirodu, a dizajn je takav da omogućava da se prirodno svjetlo akumulira i osvjetli predvorje hotela.

Sadržaji hotela su osmišljeni tako da zadovolje želje gostiju različitih životnih stilova i uključuju luksuzni restoran na krovu, baštu na glavnom šetalištu, restoran u prizemlju, teretanu, mali spa centar sa saunom, parno kupatilo, veliku hidromasažnu kadu, prostor za opuštanje, sobe za masažu, sobe za sastanke/pušače i ostale sadržaje.

Iskustvo degustacije gastronomskih delicija koje se služe u ekskluzivnom restoranu na krovu hotela, pored toga što predstavlja jedinstveno fine-dining gastronomsko iskustvo kao i prikaz tradicionalnog gostoprimstva, pruža veličanstven pogled na blistavu obalu i pravi spektakl za čula - Mangatu.

  • Casa del Mare 0
  • Casa del Mare 1
Casa del Mare
Vidi galeriju

Galerija

Gallery Casa del Mare <span>Mangata</span> 1
Gallery Casa del Mare <span>Mangata</span> 2
Gallery Casa del Mare <span>Mangata</span> 3
Gallery Casa del Mare <span>Mangata</span> 4
Gallery Casa del Mare <span>Mangata</span> 5
Gallery Casa del Mare <span>Mangata</span> 6
Učitaj još

Kontakt

Mangata nudi niz kontrasnih senzacija kao što su buđenje uz slikovit pogled na more, ispijanje prve jutarnje kafe na šetalištu Starog grada, istraživanje poznatih obližnjih lokacija, uživanje u nezaboravnom noćnom životu popularnih budvanskih diskoteka i bezbroj drugih mogućnosti.

Email adresa: info@casadelmare.me
Izrada sajta