Rezerviši
  • Casa del Mare Blanche
  • Casa del Mare Mediterraneo
  • Casa del Mare Amfora
  • Casa del Mare Mangata
  • Casa del Mare Vizura
  • Casa del Mare Pietra
  • Odaberite hotel
Dolazak
Odlazak
2 odraslih, 0 djece

Broj gostiju

Odraslih
Djece
Potvrdite

Odaberite datume

O našem timu

Ako želite da postanete deo uspešnog, mladog i ambicioznog tima, ako volite turizam i ugostiteljstvo, marljivi ste i ljubazni, grupa Casa del Mare traži nove članove.

Naš tim nam je pomogao da izgradimo sve ovo i učinimo ga onim što jeste.

Ukrštamo timski rad i međusobne mogućnosti, snage i slabosti.

Negujemo entuzijazam, hrabrost i inicijativu i ohrabrujemo naš tim da najbolje radi ono što radim konstruktivnim i nadahnutim savetima i sugestijama.

Grupacija Casa del Mare želi baš ovakve ljude koji su spremni za rad koji prevazilazi tradicionalnu uslugu. Želimo ljude koji će izaći iz svoje  komforne zone i priključiti se  avanturi zvanoj “gost je uvijek u pravu”.


Casa del Mare
Pošaljite nam svoj CV na naš email: careers@casadelmare.me

Potražujemo kandidate za sledeće pozicije:

*Konobar m/ž , Ako ste pozitivna osoba koja voli da bude među ljudima i tražite da podijelite i naučite nove vještine, volite da pružite autentičnu uslugu dok radite u komfornoj i luksuznoj atmosferi pružajući izuzetno iskustvo našim gostima, ne tražite dalje.

*Kuvar/ Pomoćni kuvar, Tražite da proširite svoje znanje radeći u stručnoj, a ipak domaćoj atmosferi dok pripremate tradicionalnu hranu sa prefinjenim stilom, ne tražite dalje. U hotelskoj grupaciji Casa del Mare gradimo odnose zasnovane na timskom radu i kulturi koja se fokusira na pružanju jedinstvene usluge prema potrebama naših gostiju.

*Glavni kuvar, Odgovorna osoba, sa bogatim iskustvom, spremna na timski rad.

*Pizza majstor, Spremni ste da donesete najbolju formu hrane iz Italije koju svi vole i kombinujete svježe sastojke iz Crne Gore kako bi se spojile suprotne obale?

*Šef kuhinje, Ukoliko ste spremni da Vaše znanje, dugogodišnje iskustvo u radu, kreativnost i strast koju osjećate prema kuhinji i kvalitetno pripremljenoj hrani podijelite sa kolegama i zajedno sa njima svakodnevno stvarate magiju na tanjiru -  Vaš timski duh, pozitivna energija i želja da u svemu budete prepoznatljivi, inovativni i jedinstveni biće sigurno prepoznati i odlično će se uklopiti u sve naše vizije jer ovo je pravo mjesto za Vas.

*Bartender, Pozitivna, energična, osoba sa iskustvom, poznavanjem engleskog jezika. 

*Sobarice / higijeničarke, Vi ste organizovana osoba koja uvijek brzo reaguje na zahtjeve gostiju i drugih sektora, imate oko za detalje i uvijek ste spremni da pomognete gostima čak i sa jedinstvenim i neobičnim zahtjevima i tu uslugu pružate sa domaćinskim duhom, tako da svi mogu da dožive dobrodošlicu i jedinstvenu uslugu u našoj kući... Molimo Vas odmah aplicirajte!

*Recepcioner,  Ako ste u potrazi za nečim van dostavljanja gostima nesmetanog check -in i check- out-a, i spremni ste da izađete iz komforne zone i radite ono što treba da bude urađeno “prepoznati i zadovoljiti potrebe gostiju” načinom razmišljanja. Ako volite da obezbijedite iskustvo koje je nezaboravno i jedinstveno, da preuzimate inicijativu da isporučite širok spektar usluga koji pomažu gostu tokom cijelog njegovog boravka... Ako Vaša uloga prevazilazi tradicionalnu recepciju, upravo ste pronašli mjesto rada! Potrebno: minimum znanje engleskog jezika i poželjno još jednog stranog (fr, rus, de, it . . .).

*Spasilac na plaži, Uvijek na oprezu i svjesni svog okruženja, volite sunce i more.. Promovišete zabavu i opuštajuću atmosferu za goste, dok pazite na njihovu sigurnost... Preuzmite inicijativu i ponesite topli osmijeh jer mi Vas čekamo!

*Noćni stražar, Ako volite da provedete dane na plaži i zaradite novac dok svi spavaju...  imamo pravi posao za Vas!

*Fizioterapeut, Imate strast za pružanje vrhunske usluge, u prošlosti ste pokazali da ste od velike pomoći kako za vaše kolege tako i za pretpostavljene, dok odišete samopouzdanjem, energijom i entuzijazmom...prijavite se!

*Kućni majstor, Odgovorna osoba sa iskustvom, spremna na timski rad.

*Korporativni supervisor servisa/šef restorana, Stvarate radno okruženje koje uvek daje podršku tima, stalno stremite prema unapredjenju rada i imate strast za pružanje vrhunske usluge i organizovanje posla ...Ako ste profesionalan i dinamičan lider sa izraženim komunikacijskim vještinama, spreman da podučava osoblje, pomaže pri organizaciji i distribuciji poslova te da vodi računa o cijelokupnom servisu. U prošlosti ste pokazali da ste od velike pomoći kako za vaše kolege tako i za pretpostavljene, dok odišete samopouzdanjem, energijom i entuzijazmom ...

 

Vidi galeriju

Naš tim

Gallery Karijera 1
Gallery Karijera 2
Gallery Karijera 3
Gallery Karijera 4
Gallery Karijera 5
Gallery Karijera 6
Gallery Karijera 7
Gallery Karijera 8
Gallery Karijera 9
Gallery Karijera 10
Gallery Karijera 11
Gallery Karijera 12
Gallery Karijera 13
Gallery Karijera 14
Gallery Karijera 15
Gallery Karijera 16
Gallery Karijera 17
Gallery Karijera 18
Učitaj još
Izrada sajta