Rezerviši
 • Casa del Mare Blanche
 • Casa del Mare Mediterraneo
 • Casa del Mare Amfora
 • Casa del Mare Mangata
 • Casa del Mare Vizura
 • Casa del Mare Pietra
 • Odaberite hotel
Dolazak
Odlazak
2 odraslih, 0 djece

Broj gostiju

Odraslih
Djece
Potvrdite

Odaberite datume

Članstvo u prestižnom Blue Ribbon programu EBRD-ja

Casa del Mare kompanija zvanično je postala članica Blue Ribbon programa, što podrazumijeva kontinuiranu savjetodavnu podršku našoj kompaniji i finansiranje Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD) u narednih pet godina.

EBRD-ov Blue Ribbon program​​ pruža operativni, menadžment i finansijski konsalting za mala i srednja preduzeća koja pokazuju veliki potencijal za rast, a kompanije mogu postati njegov dio samo na poziv banke. U tom smislu, zamisao je da kroz petogodišnje članstvo u ovom programu, iskoristimo znanje i ekpertizu lokalnih i međunarodnih eksperata koji će nam biti na raspolaganju za potrebe i u svrhu daljeg rasta i razvoja naše kompanije. 


“Prepoznali smo Casa del Mare hotelsku grupaciju kao pouzdanog partnera Blue Ribbon programu, koji ne samo da nudi najbolji konsalting iz oblasti krucijalnih za dalji razvoj, već i priliku za umrežavanje sličnih kompanija u preko 36 država širom tri kontinenta na kojima, kao EBRD, sprovodimo našu misiju” istakao je šef kancelarije Evropske banke za obnovu i razvoj u Crnoj Gori gospodin Remon Zakaria. “Ova prekretnica se nadovezuje na našu postojeću saradnju sa kompanijom unazad deset godina kroz savjetodavne usluge koje se pružaju u sklopu našeg programa Savjeti za mala preduzeća u oblasti ugostiteljske industrije. EBRD je transformisala učinak hiljada malih preduzeća i postavila temelje za pametan, održiv i inkluzivan rast koji namjeravamo da repliciramo i kroz našu dalju saradnju sa Casa del Mare” rekao je Zakaria.

 • Casa del Mare 0
 • Casa del Mare 1
 • Casa del Mare 2
 • Casa del Mare 3
Casa del Mare
Prepoznali smo Casa del Mare hotelsku grupaciju kao pouzdanog partnera Blue Ribbon programu, koji ne samo da nudi najbolji konsalting iz oblasti krucijalnih za dalji razvoj, već i priliku za umrežavanje sličnih kompanija.

Da će EBRD biti u narednom periodu svojevrstan oslonac i izvor znanja i iskustva za nas predstavlja veliku čast i zadovoljstvo. To što smo dio ovog programa, garant je našeg daljeg neupitnog rasta, ali i potvrda da kao kompanija i brend ispravno radimo. Narednih pet godina su za nas zbilja od ključnog značaja - ove godine otvaramo novi Casa del Mare Mangata hotel na Budvanskoj rivijeri, kao i novi ugostiteljski objekat pored naše Bocase. Iduće godine otvaramo Hotel Wulfenia, naše prvo ugostiteljsko iskustvo na sjeveru Crne Gore.

U narednom periodu očekujemo pokretanje projekata van Crne Gore. To što nam je narednih pet godina EBRD na raspolaganju, što je praktično dio naše firme, i čiji su eksperti sastavni dio našeg tima, sigurnost je i podsticaj ne samo za nas, već i za naše investitore. EBRD je ne samo garant kvaliteta, već i onaj jedinstveni dodatak koji svaki projekat čini još boljim i uspješnijim. U tom smislu, izuzetno smo zahvalni svima koji su učinili da Casa del Mare postane dio ovog programa i daćemo sve od sebe da budemo i njima na ponos.

Evropska banka za obnovu i razvoj je prisutna u Crnoj Gori od 2006. godine i do sada je podržala 81 projekat, ukupne investicione vrijednosti od 724 miliona eura. U svom radu u Crnoj Gori, EBRD se fokusira na povećanje konkurentnosti privatnog sektora, podržavanje održivih praksi, poboljšanje povezanosti i regionalne integracije i promovisanje energetske sigurnosti i efikasnosti na regionalnom nivou.

Hotelska grupacija Casa del Mare dobitnik je brojnih državnih i regionalnih nagrada za izvrsnost brenda i usluge. Hotelska grupacija trenutno u svom sastavu ima pet malih hotela širom Boke Kotorske, te dva jedinstvena restoranska koncepta - Bocasa Beach & Restaurant i Casa Epico, kojima se ovog ljeta pridružuju novi hotel Casa del Mare Mangata i Limoneto Beach and Restaurant. 

Vidi galeriju

Gallery Članstvo u prestižnom Blue Ribbon programu EBRD-ja 1
Gallery Članstvo u prestižnom Blue Ribbon programu EBRD-ja 2
Gallery Članstvo u prestižnom Blue Ribbon programu EBRD-ja 3
Gallery Članstvo u prestižnom Blue Ribbon programu EBRD-ja 4
Gallery Članstvo u prestižnom Blue Ribbon programu EBRD-ja 5
Gallery Članstvo u prestižnom Blue Ribbon programu EBRD-ja 6
Izrada sajta