Rezerviši
  • Casa del Mare Blanche
  • Casa del Mare Mediterraneo
  • Casa del Mare Amfora
  • Casa del Mare Mangata
  • Casa del Mare Vizura
  • Casa del Mare Pietra
  • Odaberite hotel
Dolazak
Odlazak
2 odraslih, 0 djece

Broj gostiju

Odraslih
Djece
Potvrdite

Odaberite datume

Casa Epico

Od 10. juna do 20. septembra 2023.

Riječ našeg kuvara:

Casa Epico je jedinstveni gastronomski melanž koji spaja dva inovativna brenda - Casa del Mare i Epico – i transformiše ih u lokalno iskustvo i tradiciju. Ono što pripremamo za naše goste, proizvod je našeg susreta i utiska stečenog pažljivim proučavanjem lokalne kulinarske tradicije širom Bokokotorskog zaliva i Crne Gore uopšte. 

Casa Epico koristi najkvalitetnije crnogorske tradicionalne sastojke, pripremajući ih na savremeni način. Kristalno čisto Jadransko more i bujna vegetacija, u kombinaciji sa kamenim površinama, velika raznolikost na vrlo maloj udaljenosti, spoj različitih klima,  Mediteranski i Bokeljski osjećaji koji se spajaju sa kontinentalnom klimom – sve ovo imate priliku probati u jelima koja ćemo pripremiti za vas ovog ljeta. Kad se spoje sa pravim vinima, garancija je radosno i spokojno veče potrebno u ovakvim izazovnim vremenima.

Za Casa del Mare i mene, ovo je treće ljeto kako radimo zajedno i nadam se da ćete uspjeti da osjetite istinski timski rad i ekstatičnu količinu pozitivne energije koja obogaćuje našu saradnju. 

Bez obzira da li živite ovdje ili turistički posjećujete, Casa Epico biće posebno iskustvo koje će pokazati najbolje i naučiti vas nečemu novom o kulinarskim radostima ovog dijela Evrope i Mediterana.

Dobrodošli!

MICHELIN STAR CHEF
Eros Picco
Casa del Mare

MONTENEGRO'S DISTINCTIVE BOUNTY IS CASA EPICO'S MOTIVATION. 

IT'S A CURATION, AN UNDISPUTED MODERN EXPRESSION OF TRADITION USING LOCAL FLAVOURS."

Casa Epico Projekat

Za nas kao grupu butik hotela, inovacije igraju važnu i vitalnu ulogu u svemu što radimo. U tom cilju, uspostavljanjem i promocijom našeg novog brenda Casa Epico, u ovaj dio jadranskog mora, dovodimo Vam majstora italijanske i mediteranske kuhinje i mišelin star šefa, gospodina Erosa Picca.

Zajedno sa kuvarima Casa del Mare, Eros priprema najbolje mediteranske recepte koristeći visokokvalitetne lokalne sastojke spremane u specijalnom srebrnom posuđu poznatim po antibakterijskim efektima, a isto tako efikasnim kao čuvari autentičnih ukusa. Jela se poslužuju u lokalno i ručno pravljenom posuđu, uparena sa najboljim vinima iz regiona i inostranstva.

Ovim projektom želimo da pružimo veću vidljivost mediteranskom duhu, Bokeljskom načinu, kako za naše Bokelje i Crnogorce, tako i za sve naše goste iz inostranstva.

Nakon vrlo uspešnih prvih koraka i događaja organizovanih prošlog ljeta, i četiri potpuno rezervisane najavne večere, odlučili smo da proširimo naš projekat i u ovoj  godini, čineći ovo iskustvo dostupnim kako za ručak, tako i za večeru na našoj krovnoj terasi.

Radujemo se što ćemo vas uskoro ugostiti u Casa Epico!

Dopustite nam da vas odvedemo u avanturu iza čijih kulisa ćemo vam otkriti tajne jednog nezaboravnog iskustva .

Casa Epico Blog
Vidi galeriju

Gallery Casa Epico 1
Gallery Casa Epico 2
Gallery Casa Epico 3
Gallery Casa Epico 4
Gallery Casa Epico 5
Gallery Casa Epico 6
Gallery Casa Epico 7
Gallery Casa Epico 8
Gallery Casa Epico 9
Gallery Casa Epico 10
Gallery Casa Epico 11
Gallery Casa Epico 12
Gallery Casa Epico 13
Gallery Casa Epico 14
Gallery Casa Epico 15
Gallery Casa Epico 16
Gallery Casa Epico 17
Gallery Casa Epico 18
Gallery Casa Epico 19
Gallery Casa Epico 20
Gallery Casa Epico 21
Gallery Casa Epico 22
Gallery Casa Epico 23
Gallery Casa Epico 24
Učitaj još

Kontakt

Hotel sa privatnom plažom nalazi se u srcu Boke Kotorske, u neposrednoj blizini popularnih turističkih centara: 15km od  Herceg Novog, 15km od Kotora, 13km od aerodroma Tivat, 45km od Budve, 90km od aerodroma Podgorica, 55km od aerodroma Dubrovnik.

Možemo organizovati transfer od / do aerodroma, kao i usluge iznajmljivanja automobila na unapred dogovorenim lokacijama.

Email adresa: casaepico@casadelmare.me
Izrada sajta