Book online

Rezerviši
2
Odraslih
0
Djece

Hrana & Vino

Dozvolite da Vas povedemo na pravo gastronomsko putovanje...

Početak dana je rezervisan za kvalitetan doručak. Možete odabrati nešto od tradicionalnih crnogorskih proizvoda, ili lagano započeti svoj dan uz svježi sok od narandže, kvalitetnu kafu i zanimljivi odabir specijaliteta kao što je francuski tost sa voćem i javorovim sirupom ili pak palačinke sa prelivom od banane i tartufa..

Popodnevne sate provedite na plaži, uz svoje omiljeno piće, neki lagani ljetnji koktel, ručak pored mora...

Kasnije uživajte u čarobnim večerama pod otvorenim nebom, prepustite se romantici i divnim prizorima koje vam može pružiti jedan od najljepših zaliva na svijetu.

Restoran „Bocasa“ je obalna oaza inspirirana dugim i sunčanim ljetnim danima u Crnoj Gori.

Naš restoran „Bocasa“ nastavlja se fokusirati na besprijekornu uslugu, mediteransku i međunarodnu kuhinju i atmosferu. To je savršeno mjesto za uživanje u ručku ili večeri s pogledom na more, degustacijom mediteranske hrane kao zvijezde predstave.

Svježa morska hrana i najfiniji odresci pripremljeni u specijalnoj pećnici na drveni ugljen bolje su nakon dana provedenog na plaži ili u romantičnoj večeri s pogledom na more. Domaće tjestenine i lazanje, burgeri, sendviči i lagani obroci na plaži ili napolitanska pizza iz posebne peći na drva sigurno će upotpuniti vaša ljetna sjećanja.