Book online

Rezerviši
2
Odraslih
0
Djece

Casa del Mare - Mediterraneo

Boutique Hotel Casa del Mare, hotel sa 5 zvjezdica, se nalazi u Kamenarima, malom ribarskom mjestu u srcu Bokokotorkog zaliva, na samo nekoliko koraka od plaže, ali ipak veoma blizu popularnim turističkim destinacijama (Herceg Novi 12km, Kotor 16km, Budva 25km, Dubrovnik 54 km, Tivat airport 5km, Dubrovnik airport 36km ).

Casa del Mare Mediterraneo ima 17 soba/apartmana, svaka je klimatizovana i opremljena modernim, visokokvalitetnim namještajem, telefonom, LCD TV – satelitskim sistemom, internetom, mini barom, fenom, sefom i terasom sa pogledom na more. Posebnu specifičnost daje to što je svaka soba autentična i različita od svih ostalih.

Ispred objekta se nalazi parking za goste hotela, u prizemlju je luksuzni restoran internacionalne i mediteranske kuhinje, privatna plaža na kojoj gosti hotela mogu koristiti ležaljke i suncobrane besplatno, cafe i picerija na plaži, baldahini i prostor za masaže na samoj obali mora za one koji žele potpuni komfor .

Da Vaš boravak učinimo još ljepšim i zanimljivijim na raspolaganju su Vam usluge iznajmljivanja automobila, motora, jahti kao i mogućnost organizovanja izleta.

Boutique Hotel Casa del Mare je dobitnik prestižne nagrade WILD BEAUTY AWARD za najbolji mali hotel na crnogorskom primorju za 2010 godinu, TRIPADVISOR TRAVELERS CHOICE za 2014. i ponovo za 2015. godinu, VENERE TOP OVERALL RATINGS AWARD, WILD BEAUTY AWARD - BEST HOTEL MENAGMENT BRAND OF MONTENEGRO FOR 2018, BRAND LEADER AWARD FOR HOTELS GROUP OF SMALL HOTELS  2018.

 

Specijalne ponude

Galerija fotografija