Book online

Rezerviši
2
Odraslih
0
Djece

Hrana & Vino

U restoranu Mediterraneo fokus je na Mediteranskoj kuhinji i tradicionalnim jelima od svježe ribe i morskih plodova. Specijalnu notu i pun ukus jelima, daju vina iz najboljih vinskih regija iz cijelog svijeta.

Ovaj restoran je idealno mjesto za romantične sastanke, ugodan porodični boravak, mjesto gdje možete povesti svoje poslovne partnere, organizovati bankete, prezentacije, vjenčanja, koktele i druge proslave.

Restoran „Bocasa“ je obalna oaza inspirirana dugim i sunčanim ljetnim danima u Crnoj Gori.

Naš restoran „Bocasa“ nastavlja se fokusirati na besprijekornu uslugu, mediteransku i međunarodnu kuhinju i atmosferu. To je savršeno mjesto za uživanje u ručku ili večeri s pogledom na more, degustacijom mediteranske hrane kao zvijezde predstave.

Svježa morska hrana i najfiniji odresci pripremljeni u specijalnoj pećnici na drveni ugljen bolje su nakon dana provedenog na plaži ili u romantičnoj večeri s pogledom na more. Domaće tjestenine i lazanje, burgeri, sendviči i lagani obroci na plaži ili napolitanska pizza iz posebne peći na drva sigurno će upotpuniti vaša ljetna sjećanja.