Book online

Rezerviši
2
Odraslih
0
Djece

Investitori

Naša kompanija pruža podršku i konsalting vlansnicima objekata ne samo tokom rada hotela već i u procesu izgradnje objekta, praveći kompletan plan izgradnje. Možemo organizovati pre-opening, soft-opening i post-opening fazu.

Znajući za posebne uslove i probleme koji se javljaju u ovoj regiji, koristeći znanje i razvijajući našu strategiju borimo se protiv atributa "sezonske destinacije" koristeći naše viještine da napravimo najbolje rezultate kroz prihod i zadovoljstvo gostiju, jer mi vodimo svaki sektor u našim hotelima (recepciju, prodaju, sektor za zadovoljstvo gostiju, održavanje, sektor hrane i pića...) i obučavamo naš personal kako bi svaki gost doživeo posebno i personalizovano iskustvo.

Hotel će biti spreman za sve procese, od regrutacije i obuke do marketinga, prodaje i otvaranja hotela. Naš tim garantuje da će svojim radom obezbijediti da se vaši hoteli otvore po svim standardima i sa svim neophodnim sadržajima, da od prvog dana sve funkcioniše čime postavljamo dobar temelj za uspješnu budućnost

Dijelimo sa vama naše vizije, koncepte, trendove i riješenja.