Book online

Rezerviši
2
Odraslih
0
Djece

Novosti o našoj kompaniji

Casa del Mare- mali hoteli u Bokokotorskom zalivu, proširuju svoj kapacitet ovog ljeta

Hotelska grupacija Casa del Mare ovog ljeta proširuje svoj kapacitet, obogaćuje svoju ponudu i slogan grupacije „Unique bay, unique hotels“ upotpunjuje za još jedan butik hotel. U naselju Sveti Stasije na samo 4 km od starog grada Kotora krajem maja otvara se Casa del Mare Vizura , sedmi hotel u nizu malih hotela Casa del Mare Montenegro. Kao i ostali butik hoteli novootvoreni hotel imaće mali broj broj soba, tačnije 15 soba-apartmana i krajnje personalizovanu uslugu. Ponuda hotela obuhvatiće restoran, otvoreni i zatvoreni bazen kao i wellness i spa centar  gdje će gosti moći da uživaju u miru i privatnosti.

Naš hotel prvijenac Casa del Mare Mediterraneo u Kamenarima je koji je otvoren 2009. godine je u fazi renoviranja i proširenja kapaciteta i ponude. Hotel se proširuje sa  8 soba-apartmana na ponudu od 17 luksuzno opremljenih soba – apartmana. Sa restoranom na terasi, spa i kongresnim centrom, kao i privatnom plažom, ovaj hotel će uskoro četiri zvjezdice zamjeniti sa pet.  Uz zvuke morskih talasa na samom ulazu u Bokokotorski zaliv i naše uslužno osoblje, gosti će moći da se opuste uz masažu i raznovrsne koktele na plaži. Ukoliko požele da nastave svoj gastronomski užitak pored mora, restoran i plažni bar su spremili odličnu ponudu. Pice koje se spemaju po napolitanskoj recepturi u posebnim pica pećima, kvalitetni stekovi kao i ribe, rakovi i školjke činiće sastavni dio ove specijalne ponude.

Od 2017. godine u našu ponudu uvrstili smo i novi brend Hedera Residences koji predstavljaju dva apartmanska naselja rezidencijalnog tipa. Na samo 7 km od Herceg Novog u naselju Kumbor, nalazi se luksuzno apartmansko naselje sa 8 apartmana, parking mjestom i kafe bar lobijem. Svaki od apartmana ima pogled na more te gosti mogu da uživaju u zalasku sunca i predivnim pogledom na Herceg Novi i malo ribarsko naselje Rose. Smješteno u blizini i ostalih turističkih gradova – Kotora (30km), Dubrovnika (50 km) i Tivta (15km), ovo apartmansko naselje je odlična baza za obilazak tih destinacija, izbegavajući gradsku gužvu pri tom. Na samo 20 metara od Hedera Residences u Kumboru nalazi se veliki broj restorana sa lokalnom mediteranskom kuhinjom i predivnim pogledom na zaliv, kafe bar na pješčanoj plaži, kao i park sa igralištem za djecu.

Drugo apartmansko naselje u okviru novoosnovanog brenda Hedera Residences nalazi se u  Morinju i sastoji od 27 luksuznih apartmana. Apartmani su sa jednom, dvije, tri i četiri sobe. Morinj, malo ribarsko naselje koje odiše istorijom i starim kamenim kućama locirano je tačno na pola puta izmedju starog grada Kotora (23 km) i Herceg Novog (21km). Na samo 3 minuta od plaže, prelijepo dekorisanom baštom, igralištem za djecu i bazenom,  ovo apartmansko naselje idealno je mjesto za porodični odmor.