Book online

Rezerviši
2
Odraslih
0
Djece

O Kompaniji

Mi smo mlada kompanija, locirana u Bokokotorskom zalivu.

Fokusirani smo na raznolikost i inovativnost u hotelskoj industriji Crne Gore. Stvaramo i razvijamo naš brend koji je već prepoznatljiv i respektabilan.

U ovom trenutku, naša grupaca broji 6 hotela: Boutique Hotel „Casa del Mare - Mediterraneo“, Boutique Hotel „Casa del Mare - Pietra“, Hotel „Casa del Mare - Amfora“ i Boutique Hotel "Casa del Mare - Blanche",Hotel " Casa del Mare Essenza" , Hotel "Casa del Mare Vizura "

Svaki od naših malih hotela je jedinstven, sa posebnim karakterom, stilom i šarmom, visoko rangiran na svim online kanalima i sajtovima ali i dobitnik prestižnih nagrada u turizmu.

Naša firma se  bavi upravljanjem malim hotelima u svim njegovim sektorima ali i u sektorima pojedinačno, kao što je prodaja ili F&B sektor, recepcija ili house keeping. Mi pružamo usluge konsaltinga u svim pre openining, post opening i soft opening fazama otvaranja hotela i gradimo snažne osnove za dalji, kvalitetan rad svakoga hotela.

Naši glavni aduti su: poznavanje i praćenje tržišta, inovativnost, posvećenost, već prepoznatljivi kvalitet strast prema hotelijerstvu.